martes, 28 de octubre de 2014

Tejedor a la cuarta reunió del pacte pel 9-N

Divendres passat entitats, sindicats i partits polítics es van donar cita al Parlament de Catalunya per subscriure un nou pacte per a la celebració del 9-N i pel dret a decidir.
La reunió d'urgència havia estat demanada pels secretaris generals dels sindicats CC.OO i UGT i demanaven analitzar la nova situació política de Catalunya després de la organització de la consulta anunciada pel govern i per a buscar la màxima unitat de les forces polítiques i socials implicades.
Va ser presidida per Artur Mas i celebrada a  la sala Auditori del Parlament. A més del president, a la reunió van pendre part la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; el coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, i representants dels partits polítics i de les més de 50 entitats civils, cíviques, ciutadanes, culturals, econòmiques, sindicals, empresarials i del món local que integren aquest grup de treball, entre ells l'alcalde del Prat Lluis Tejedor, tot i que no ens consta que prengués la paraula.
Es celebrava la quarta reunió del pacte nacional pel dret a decidir i es va acordar convertir el 9- en una jornada de movilitzacions. 
Els oferim algunes de les fotografies de l'alcalde a la reunió.