martes, 28 de octubre de 2014

Activitats del casal okupat La Llavor

El casal okupat la llavor endega diverses activitats obertes i gratuïtes per a la ciutadania.
Avui comença un taller d'iniciació a la fotografia d'estudi i que durarà fins al 17 de novembre. El primer dia es realitzarà una presentació del material i continguts i es resoldran els dubtes donant per començat el periode d'inscripcions al taller.
Dijous començara un cicle de debat antiedadista, al mateix es projectarà  un documental i tres pel•lícules que aborden l'edadisme, que és el prejudici i posterior discriminació que s'exerceix cap a individus en funció de l'edat que tenen.
El primer dia presentaran el cicle i faran una aproximació als àmbits on l'edadisme afecta a la nostra vida quotidiana.
Després de cada projecció es farà un debat en base al tema de la projecció. Hi haurà menjar vegà informal durant l'activitat, i els beneficis aniran per a fer les Jornades d'alliberament animal i de la terra que es faran al COA La Llavor a principis de desembre.El cicle finalitzarà divendres.
També divendres tindrà lloc la nit de castanyada que han anomenat akelarre a la que hi haurà una cafeta feminista dedicada a les bruixes, un sopar del terror i una exposició audiovisual sobre les bruixes del Baix Llobregat, tot plegat amenitzat amb música feminista.